Pissväder!

Jag sover bra när det regnar lite, han dock inte somna innan jag skulle upp och jobba men sen sov jag som en stock. Problemmet var att jag sov lite för bra. Att somna om efter att kl ringde vid 11 och sedan vakna kl 15 är inte bra. Skäms över mig. Så dagen blev kanske inte riktigt som jag tänkt mig.

Så istället var det bara att ta och fixa andra grejor och börja planera lite saker för åker snart till DUST! Awesome! Var länge sen men nu ska man träffa några gamla polare och med stor sanolikhet nya:P Så imon ska jag och Danne hämta lite skjortor sen på kvällen blir det att hämta andra, eller tredje? bilen i s-tälje.

Vill till grönan med, men det får bli efter den 8 augusti, 21 eller 28 kanske?

Men hallå!

Regn har det ju kommit en del av. Men behövde inte låta så mycket men det gjorde de så när jag äntligen har min lediga natt och inte behöver gå upp o jobba så vaknar men och det össer ner. Då tänkte jag att nu kunde man ju lika gärna jobba men efter att man börja tänka lite så skulle man ju bli lika blött som svampbob och han är ju genomblött! Så nej.

Har tvättat och blev lite irriterad över att mitt nya linne är färg på tack vare en geting. Blev lite arg så fårse om jag får bort färgen. Fasiken skulle den komma och störa mig för.

Imon ska jag upp och träffa natte när hon jobbar så fint och sen kolla paraden. Ska även försöka hitta en ny keps när jag ändå är där. Kolla efter en regnjacka och hittade en fin vit men alla vet att den inte kommer vara vit så länge till så fårse hur det blir.

Jupp, ska sova om någon timme eller så, natti natti!

"Jag känner inte igen mig"

Ja, så sa min brorson när jag hade plattat och fixat hans hår. Några få i vår familj har väldigt lockigt hår och jag är en av dem men även han. Så vi fixade till det lite och han tyckte det blev bra så när hans mamma sa att han skulle duscha senare så ville han inte det för frillan skulle ju försvinna. Han blev fin ialla fall, kommer bli värsta brudmagneten.

Asså, har lite träningsvärk från igår och gjorde bara lite armhävningar och sit-ups så det märks att det var ett tag sen på gymmet. Får väl palla mig ner till det andra stället bara det att jag gillar inte utrustningen där. Lite osäker men gymkortet går ju ut den 8/8 och är ju inte hemma den första veckan i Augusti.

Var väldigt lungt idag när man åkte för att jobba. Brukar vara massa folk uppe men var det inte alls. Dock såg jag ett par och bruden hade då inte mycket på sig. En morgonrock, om man kan kolla det för de, i rosa siden såg det ut som. Men killen var nog glad.
Finns även en katt på ett ställe som brukar ligga innanför fönstret som jag alltid kliar näör jag går förbi, tycker det är lite roligt:)

Annars har det bara regnat och jag har letat efter en kepa och en regnjacka som är lite cool men hittar ingen direkt som jag gillar, får leta vidare.

Tjao!

Wohoo!

Idag, måste skärpa mig med tiderna, så vaknade jag vid 11:14 då jag satt kl på den tiden men gick inte upp förns vid 12:30 eller efter där. Inte bra så får försöka fixa tiderna lite. Men blir lätt så då man jobbar på natten.

Gick upp och hade fått post från CSN och bostadskön som jag ska betala in, blir imon. Sen så satt jag och kollade lite på datorn och tv tills jag fick för mig att jag kanske ska ut och springa lite. Sprang min lilla runda jag har här och gick lite fortare än vad jag trodde det skulle göra. Alltid kul att konditionen inte är så dålig, den har ju alltid varit det men har blivit bättre och det är ju bra.

Sen jag började träna i Februari så har det försvunnit några kilon, idag när jag kollade på vågen så trodde jag faktiskt inte att den skulle stå på det den gjorde men det gjorde inte mig något. Snart tappat 10 kg men jag har inte direkt märkt det förns nu då jag undrar varför jag köper så stora shorts/byxor för men duh! Kan ju vara att man tappat några kilon.!

Satt och kollade lite på youtube och hamnade på Ellen Degeneres show. Kul är det ju men nu började jag titta på när hon hade hittat kul saker från webben.

 
Kissen!!



Skitkul med killen som, ja vad han försöker göra vet jag inte. Men kul är det!

Vår hund lekta knarkhund idag. Pappa har köpt en ny bil som han håller på att fixa och som jag har dammsugit. Men innan jag började med så det var hunden där nere och kollade in bilen och plötsligt var han i förarsätet och sen på passagerarsätet och sen ut och in i baksätet som pappa hade fällt ner säterna så han kröp runt och kollade. Tyckte vi var kul och jag var ialla fall road en stund.

Nu blir det lite mer CSI.

Hade!

Inte helt ok tycker jag!

Fick lönespecen idag och måste säga att man får lite väl lite betalt. Innan skatt blev det drygt 7300:- och efter skatt blev det runt 5000:- Det sved lite med jag visste att det skulle bli så, men tycker tidningsbud borde få mer betalt.

Letar fortfarande bostad, tänkte att man kanske inte skulle behöva spendela en halv mille bara för att ha ett boende medans man studerar. Ingen som vill dela lägenhet eller ha inneboende?

Läsa på aftonbladet något idag som, nja trist helt enkelt, kolla själv!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7506101.ab
Värsta själv att om det nu är Swedbank så är det man har själv. Tror dock inte alla på Swedbank är så illa mot sina kunder.

Nu ska jag fortsätta hitta någon bostad.

Oj

Igår var man och hjälpte syrran lite, körde lite möbler och så fast hon fick köra släppet.

Sen när vi åkte tillbaka med släppet så tyckte hon att bussen bakom låg alldeles förnära vilket hon kom på sen att det bara var släppet hon hade där bak. När vi skulle tillbaka efter lämnat släppet så kollade vi runt lite efter affärer nära dem och så kom vi till sickla köpcentrum som låg jättenära så var vi ju tvungen och kolla vad som fanns och det var ungefär allt. Syrran tyckte det var bra och så låg det bara 5 min från dom. Och dan fanns väldigt mycket där!

Sen tillbaka i lägenheten så ser man skansen från dom så vi kollade om vi kunde höra något eventuellt se. Se lite lampor gjorde vi och hörde inget alls men på tv gjorde vi det:P

Har varit lite trött senaste tiden så när man skulle upp och jobba inatt så var det inte så himla lockande alls, var skittrött. Men men, upp blev det och köra rundan men idag sprang jag inte lika mycket, nästan inget alls men får ta igen den tiden imon eller nått, hoppas på bra sömn.

Letar bostad i stockholm så om det är någon som vet något så är det bara säga till. Börjar bli lite panik för har inte lust att pendla så långt!

Fick mitt scheman för det första veckorna idag och det är assgrymt!! Jag gillar!!! Men som sagt så behöver jag bostad! Hjälp!!

Funderade här om dagen att man kanske skulle till gymmet efter en tidningsrundan. Vem fasen är uppe 6 pigg och glad? JAG ÄR!! för det tar ett tag att somna om så då kan man ju ändå köra lite bara det att jag ofta är klar innan 5 nu. Hmm.. Aja får se.

Nu tv! Tjing

Skylt klar!

Japp, igår var jag och plastade in lite papper till dust hos brorsan, tack för att jag fick låna er maskin! Och när man är där så går det inte att undvika vera, hon är så söt! fast hon fäller lite tydligen. Brorsan ville inte att jag skulle dra i tussarna:P Sen tyckte dem att jag pratade mycket men det tyckte jag inte, inte så mcyket ialla fall, bara lite.

Sen så hade jag skrivit ut en del papper som jag skulle använda lite som mallar till skylten jag har gjort till dust som jag gjorde klar idag. Och den blev så bra så! Fick till en riktigt bra lilja! Hoppas Danne blir nöjd bara:P

Och medans jag stod där och målade så kom en geting och det gillade jag inte. Så jag fick lite färg på mitt linne så nu hoppas jag att det går bort i tvätten. Hade inte planerat för getingar!

Det är vad jag har sysslat med de senaste två dagarna. Skylten tog allt bra tid men det ska ju vara noga.
Fundare på att lägga upp med en bild men väntar med dig.

//Tina

Lite förvirrande!

Ja, vi körde ju iväg grejor till syrrans lya idag och jag hade min telefon som GPS, bara det att den slutade när vi var i en tunnel så vi körde lite fel men sen kom vi tillbaka till rätt spår och vips (vrom vrom) så var vi där.

Sen skulle sakerna upp men hoissarna är ju minismå så det var en eller två låder där och sen en eller två lådor där. Ja, tur är att jag inte behöver bära upp några sängar 8 våningar:P Men det går bra det!

Sen skulle vi där ifrån och då körde jag skåpbilen pappa lånat och det gick ju bra, var hur lätt som helst (följde efter mamma o pappa) Var ju bara följa E4 E20 skylten:P

Hände inte något spännande på vägen, det är lite tråkigt men sånt som händer. Jo, Vi åkte bakom en kille som det helt plötsligt började ryka om och vi undrade vad det var och sen när jag pratade med mamma o pappa så trodde pappa att det var turbon som gick sönder så nu vet du det Jenny!

Ne, nu ska jag kolla klart filmen på tv samtidigt som jag ska försöka göra mig ordning för sängen,
Natti!



Utsiktet som blev syrrans film för kvällen:P!


Party i garaget!

Japp, igår var jag och hämtade en skylt i stugan som ska fixas till dust.
Sen kom jag hem och vi funderade på hur vi skulle göra och syrran kom på idén att man kan ju måla baksidan och använda den så det gjorde vi. Och medans vi målade så satte Tove på musik sen blev det party i garaget. Ska nämna att det var det ända stället som det var svalt i igår. Skönt skönt.

Sen letar man bostad som bara den. Laddade ner mitt antagningsbesked igår, är ju bra att ha. Sitter och kollar dag för dag nya lägenheter och studentlyor. Får se om man får tag på någon, skulle vara bra att ha, så alla tips är välkomna!

Snart åker vi iväg med syrrans grejor till hennes våning, 8 väningar upp och hissarna är pyttesmå så man får bära saker (8 våningar!) Men som tur är behöver inte vi bära så mycket alla trappor idag:)

Kommer väl ett till inlägg ikväll så får vi se hur det går.

Kram


Svettigt!

Ja, om ni bara såg hur min t-shirt ser ut efter att man har sprungit och delat ut tidningar på morgonen. Just nu när det är så himla varmt så blir den lite extra, nja dyngsur(rätt stavat?).
Dessutom har jag en tröja över den för att det inte ska se så illa ut ifall man träffar på något för lite hyfs har man väl.

Annars så spelar det väl inte så stor roll egentligen vad man gör idag för man blir ju lika blöt vad man än gör ute och har man drygt 50 trapper att springa i så klart svetten rinner!

Idag blev det lite sol medans syrran stod med sin loppis hela dagen! Men hon fick ju ialla fall lite saker sålt idag och tjänade några extra slantar, bra gjort!

När vi skulle gå och sätta upp några loppisskyltar så kom vi på att det finns inte så mycket affärer på denna sidan av Gnesta där vi bor utan allt ligger ju faktiskt bortåt åt östra storgatan så vi tyckte faktiskt att man skulle öppna en liten affär för oss som bor längre bort på västra storgatan. En liten affär som man inte måste gå så långt (långt är det inte men längre än alla andra) typ som coop nära eller nått. Skulle vara väldigt smidigt.

Ja, nu ska jag gå till sängen. Hoppas att det är fler som nappar på den affär idén.


Första doppet!

Japp, idag har man toppat sig för första gången, lite sen? ja, jag vet men det har inte blivit av tidigare.
Det var skönt tyckte jag fast syrran tyckte det var så himla kallt och bara klagade.

Sen har man jobbat och sen sagt upp sig för man ska börja plugga, det kändes kanske inte så himla bra men det blev som det blev. Synd om bossen bara som måste hitta en ny och dessutom går han på semester man det klarar han säkert galant!

Kändes som man glömt något idag och det var att ringa in en gångordning men det löser jag imon, men tycker inte om att det jämt saknas en tidning för mig. Börjar bli lite irriterad nu faktiskt!

Ne, nu ska jag hjälpa syrran göra scons eller hur det nu stavas.

Natti natti på er i värmen!!

Jag blev antagen!!

Japp, jag blev antagen till Sthlm Uni så nu ska här pluggas!!!

Det ska bli skönt att ha något att göra som jag dessutom tycker är kul. Så idag har jag fixat och donat och kollat efter lägenheter och studentbostäder. Får se hur det går med det men hoppas på det bästa. Är det någon som vet något om en lägenhet nära stan och en hyra på drygt 3500:- så säg bara till.

Idag har det varit varmt och syrran bestämde sig för att ha loppis där man kunde titta och sen om man hittade något kul så var det bara att lägga lite slantar i en burk, och det blev en flytväst såld. Annars så var hon inte så aktiv där ute på gården vill jag lova, ingen stod där direkt.

Sen gick vi en sväng ner på Gnesta och det var dött som vanligt. Syrran tyckte det var tråkigt då hon är van med att alla affärer är yppe dygnet runt och här stänger dem vid 6-tiden. Förutom Stopp som har öppet till 9 nu!! och konsum.



Ja, vet inte hur pass bra denna bild blev, men jag är antagen!!!!

Natti natti gott folk!

Varmt!!!

Japp, idag är det varmt men ute är det helt ok, det är när man ska sova och det är 30 grader i rummet!

Idag har syrran rensat ut sina saker från vinden. Hon har alltid samlat på en massa skit och idag kom hon på att man faktiskt inte behöver ha allt skit så nu ska hon ha loppis så dem som vill hitta lite barnkläder, leksaker, boker m.m. så kommer syrran ha saker till salu!

Sen har jag solat lite smått, inte alls mycket eftersom man fick bära låder hit och dit, men lite blev det. Sen på kvällen åkte ungarna och badade vilket jag inte gjorde men gick ner med fötterna, får väl ta och cykla till långsjön och bada för där är det varmare!

Nu njuter jag av en kall glass med krossad choklad!! Mmmmm.......
Imon ska jag kolla om man kommit in på skolan eller inte, om dem vissar det imon vill säga.

Visade Alex idag en assbra hemsida där man kan kolla serier och filmer så han har varit helt fast på den sidan. Lite mat och sånt har han dock tryckt i sig.

Snart är det natti natti för mig så ha en bra kväll!

Kramar!

Utsikt från syrrans lya!

     

     

Fint!


Några dagar sen..

Ja, det var några dagar sen jag skrev sist. Vad har hänt då?

Syrran har kommit hem från Dubai så nu är det fullsmockat med grejor i vardagsrummet. Det är kul att hon är tillbaka och i torsdags så åkte vi upp och kollade på deras lägenhet som ska bo i och vilken utsikt dem har.
Har lite bilder jag ska lägga upp sen när jag fått in dem på datorn.
Var och handlade lite te och det blev några toppar och linnen samtidigt när vi var där. Mer än vad jag tänkt mig.

Sen har man kollat tält uppe vid stugan, det vissade sig att vi hade en massa gamla tält så det var lite kul att kolla och se hur dem såg ut. Fast jag tyckte det var med kul att leka med lillkillen som Fredrik hade med sig. Barn är ju så söta!!

Sen har det varit ganska lungt annars och det är skönt faktiskt. Idag hjälpte syrran mig att dela ut tidningar på morgonen vilket var snällt gjort och det gick lite snabbare. Tackar:)

Nja, ska försöka lägga upp bilderna från utsikten nu.

Dustmöte

Idag har man duschat efter några dagar sjukligheter. Det var skönt vill jag lova!

Imon eller om några timmar ska man jobba igen och det ska bli lite skönt att komi igång igen. Visst var det skönt att sova några hela nätter för det har inte blivit så himla många men ändå har jag vaknat tidigt.
Visst är man inte fullt frisk men om jag klarade av att jobba i fredags då klarar jag att jobba nu.

Nu på kvällen har man varit i Nyköping på Dustmöte. Det är bara drygt 3 veckor kvar (awesome) så det var lite små planering inför resa och transport och grejor. Blev bjuden på lite fika och sen även jordgubbar och glass:) väldigt gott. Goa gubbar! Gick igenom bussplatser, tider, tält så man vet hur stor yta och hur många tält som ska med. Så imon är det upp till stugan och så ska vi kolla tält. Sen var det bara allmänt trevligt som det brukar vara och det gillar jag:)

Fick lite info av Danne till nästa års läger, även ett märke och en pin! Så himla skönt att vara tillbaka, visste inte att det skulle vara så roligt som det faktiskt har blivit!

Nu ska jag sova och förhoppningsvis inte dö på rutten imon för syrran kommer i hem imon!!!!!! JIPPI!!!!!

Natti natti!


Pantertanterna!

Kollade på Pantertanterna idag vilket jag tycker är ganska kul! Men dem som är bäst är lilla tanten, sofi tro jag hon heter i serien men vet inte vad hon hete in real life. Hon är ialla fall en riktigt bra/kul skådespelare, tyvärr har hon gott bort men det borde finnas fler roliga tanter på tv!

Vaknade bara två gånger inatt av hostandet. Skönt att det inte var mer men det var jobbigt ändå. Sa det till min mamma idag och då säger hon "bara två, var inte så mycket" bara för att hon inte sover hela nätter betyder det inte att andra vill göra det.

På tal om mamma så frågade jag henne igår vart LHP-salvan var.
Jag: Mamma, vart är LHP-salvan?
Mamma: LHP-saaaaalvaaaaaaan.
Jag till pappa: Nu tog batterierna slut.
Mamma: eeeeeeeeeee

Det tyckte jag och pappa var väldigt kul!

Vi har getingbo under ett tak, inte bra! Men nu när vi har elchocken så blir det säkert bra.
Pappa hade redan blivit stucken idag så han var lite irriterad som annars brukar säga åt oss att dem inte gör något.

Han förklarade också för mig idag om sina ensida mackor vilket jag sa att mackor har väl ialla fall två sidor.
Nej säger han utan dem han hade ätit var ensidiga och jag sa att dem fortfdarande har två sidor och en kant.
Ja säger han till slut men om man äter samma typ av bräd länge som blir dem ensidiga:P Kul!

Kollat lite på cake boss! väldigt intressant och så himla coolt när dem gör sina tårtor! Men jag tycker det är lite enformigt med det dem har mellan tårtan. När vi gör tårta brukar vi har bär som hallon, jordgubbar, blåbär. men dem har för det mesta typ som grädd eller chokladmouse eller hur det nu stavas, sällen bär. Men dem blir väldigt fina ska jag lova!

Nu ska jag lägga mig och sova, förhoppningsvis utan några avbrott!

Natti!

Bilder från Cake Boss.

                      

Eee.. Hmm...

Jaaa.. Hade saker och skriva men så blev det kortslutning.

Ja, just det.
Vaknade tidigt imorse igen men nu frös jag inte utan vakna bara. Gick upp och slöppte ut hunden. Satte mig vid tv och bomb! skit skit och skit, finns inget kul alls att se på tv. var så hela dagen i princip. Så det var inte mycket action här inte.

Släppte ut en geting, snöt mig några gånger och plockade lite disk.

Nu har mamma o pappa kommit hem, fick ett grönt badlakan och lite deo. Dem hade köpt en flugdödare som jag satte i batterier i och provade, sen så var det plast som fanns på den och tänkte ta bort det, jag håller inte in knappen, men får en stöt ialla fall. Fasiken vad ont det gjorde, var himla drag i den där. Tyckte dem var roligt och då såg dem att den funkade så de tvar ju bra tyckte dem. Skitkul!

Nu inatt ska jag gå och lägga mig utan alvedon och kolla om jag vaknat och fryser något under natten så man kanske kan börja jobba snart igen.

Oo, det första hunden gjorde imorse var att gå och lägga sig i pappas o mamma säng. Tyckte jag var kul och när dem kom hem var han väldigt glad att se dem. Tycker det är så kul med hunder för dem blir jämt så glada:)

Sov gott alla och hoppas att ni får en bra dag imon. jkag ska försöka friskna till, planen är väl att vara tillbaka på onsdag eller torsdag. hoppas på onsdag.

God natt på er!

Men va F*N!!

Ja!!! Så känns det när man vaknar kl 5 på morgonen och håller på att frysa ihjäl!!
Blev så himla trött på det och sen somnar man igen efter en timme eller så för att vakna igen strax innan 8. Då gick jag upp och släppte ut hunden och gjorde mat till honom. Då tänkte jag att när jag ändå är uppe kan jag åka till affären nu när det inte är så mycket folk där, för jag måste ju ha nå mat och det gick bra.

Blev lite grappo, glass, mat och sen jordgubbar!

Annars har näsan runnit som vanligt. Tog alvedon innan jag åkte till affären så den har hjälpt lite men nu börjar det släppa känner jag.

Hunden har tråkigt, det märks så jag har försökt kassa lite bollar, vilket blev typ 7 st på hela dagen men alltid något. Annars brukar jag leka med honom ganska mycket men orkar inte nu, tyvärr.

Skit är det på tv annars. Finns inget kul att se på under dagen, inget alls.

Nu hamnade jag på svt2 och det var wimbledonklassiker med Borg och McEnroe. Väldigt intressant med mode på den tiden, korta små short och pannband. Idag har dem långa shorts utan pannband.

Prata med syrran idag på msn. Ibland blir man så himla förvirrad när hon skriver. För det första så har hon inte å, ä och ö och för det andra så är hon dålig på att använde , och .
Så när hon skriver tar det lite lång tid att förstå ibland vad hon menar.
Var en mening idag som jag inte riktigt fatta var hon menade men det löste sig sen så hade hon en drick eller vad det nu var och hon skriver mmmmm skal, då undrade jag vad hon drack som var skal i tills jag kom på att hon menade skål!

Ska snart njuta av glassen och jordgubbarna! För även en sjukling vill ha lite lyx!!

Grattis till min Faster idag som fyller år! Morsan, Farsan och syrran plus hennes kille är nere och firar henne!
Hoppas att du fick en bra, aningen full rulle, dag!!!

Vill åka mina Inlines!!!

Hälsningar på er!!

Prosit!

Jobbade idag fast när jag hade kört halva rundan så blev jag helt slut och näsan igentäppt!

När jag sedan vaknade runt 9 så frös jag som bara den. Inte änns i vintras frös jag så.
Bara inse faktum att man blivit sjuk. Tråkigt för det var så himla fint väder idag men jag frös sen blev det varmt sen frös jag igen och sen blev det åter varmt så blev liggande framför Tv idag.

Jag har nog somnat två gånger framför tv men inga långa stunder, men det var skönt vill jag lova.

Hade rester kvar från igår så behövde inte handla något mat för det hade jag inte orkat ialla fall.

Det är riktigt tråkigt att vara sjuk speciellt när det bara går skit på tv. Vad jag skulle vilja ha nu är GB gräddglass med krossad choklad! Så himla gott, Kanske får bli imon då om jag tar mig till affären.

Nu ska jag dricka lite grappo och hitta lite chips i skåpet.

Hoppas ni alla har haft en bra dag där ute och blir en bra dag imon, nu när värmen är här!!

(Syrran kommer om 1,2,3........5 dagar, Weee)


Uff!

Ja, då har man blivit lite förkyld och det är inte bra, så det blir att gå på jobbet vilket tar längre tid men jag tar hellre längre tid än gör mig sjukare.

Var och spelade minigolf idag, andra gången i mitt liv!
Det här är grejen, jag kan inte slå rakt, och rakt ska man ju fan slå på varje jävla bana! Så det gick inte så bra i början kan jag säga, men bra gick det för Danne. Men sen i slutet började jag få haj på det hela och lite tur hade man väl, men upptäckte att Danne är riktigt dålig på att putta på nära håll:P Hehe, det var kul! så jag började knappa in på honom men i slutändan vann han med en poäng, En mina damer och herrar!

Han hade förresten räknat fel så i typ 10 min så vann jag:)

Skulle skjussa hem brors fru och barn idag och skulle hämta dem 13:15 vid dagiset, bara det att en unge saknades. Han var ju fortfarande kvar uppe i skolan, eller ja, i början så visste dem inte vart han va men sedan kom han. Lite sen bara:P

Köpte en tröja för 20 spen idag och ett par shorts ska var sköna, kan sova i dem.

Ne, nu ska jag ta och lägga mig har jag tänkt. Ska ju klara att ta mig upp imon med sen ska jag vila hela dagen. sola om det är sol:)

God natt alla!


RSS 2.0