Svettigt!

Ja, om ni bara såg hur min t-shirt ser ut efter att man har sprungit och delat ut tidningar på morgonen. Just nu när det är så himla varmt så blir den lite extra, nja dyngsur(rätt stavat?).
Dessutom har jag en tröja över den för att det inte ska se så illa ut ifall man träffar på något för lite hyfs har man väl.

Annars så spelar det väl inte så stor roll egentligen vad man gör idag för man blir ju lika blöt vad man än gör ute och har man drygt 50 trapper att springa i så klart svetten rinner!

Idag blev det lite sol medans syrran stod med sin loppis hela dagen! Men hon fick ju ialla fall lite saker sålt idag och tjänade några extra slantar, bra gjort!

När vi skulle gå och sätta upp några loppisskyltar så kom vi på att det finns inte så mycket affärer på denna sidan av Gnesta där vi bor utan allt ligger ju faktiskt bortåt åt östra storgatan så vi tyckte faktiskt att man skulle öppna en liten affär för oss som bor längre bort på västra storgatan. En liten affär som man inte måste gå så långt (långt är det inte men längre än alla andra) typ som coop nära eller nått. Skulle vara väldigt smidigt.

Ja, nu ska jag gå till sängen. Hoppas att det är fler som nappar på den affär idén.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0